Wednesday, November 30, 2011

Cumi1569


Okay , finally something yang aku boleh layan di saat-saat yang mengecewakan dalam hidup aku -.- 
Dia ni nyanyi sedap gilaa kott :D Pandai pulak tu main gitar . Petang-petang dengar dia nyanyi . Pergh ! Reda sekejap hati aku yang tengah panas nihh .
Tahu tak benda pertama yang aku fikir bila dengar dia nyanyi ? Seronoknya kalau boyfriend aku nyanyikan lagu kat aku . Hehe . Tapi , hakikatnya , aku takde boyfriend :) Wani pernah ada . Tapi dia taknak ngaku . Hehehe . 
Tapi takpe . Aku buat-buat percaya . Dahlah si Hanif tu kata Wani ada skandal ngan Bonai . Hahahaha ! Poor Wani . Okay , aku dah terpelesong  jauh . Mari ke jalan yang lurus balik . Ohh , aku dah taktahu nak ghoyak gapo dah ni . Baik aku publish je . 

p/s: Aku ni penakut -.-

No comments:

Post a Comment