Monday, December 26, 2011

It is just me .

I like to goof around ;D

So , i've been in Twitter last few days . Aku tak bukak FB pon . Malas lah . Macam dah takde apa2 untuk aku kat FB tu . Aku penat tau . Holiday ni aku keluar , dok rumah , buat benda2 bangang . And , banyak jugaklah benda nak cakap . Tapi , hari ni aku nak cakap pasal satu benda . Girls . 
Haihh . Aku takfaham betul perempuan yang superbitch ni . Well , what is superbitch ? Jalan dengan kawan-kawan dia kadang-kadang mata buta pegi langgar semua orang depan dia . Baju macam Lady Gaga . Jalan mesti nak mendada . Lepastu bila jalan kaki dok bersilang-silang macam atas runway . Bila depan laki they'll transform to MegaBitches . Uhhh ~ Annoying amat . Lagi menyirap kalau tengok laki tu layan je perempuan macam tu . Lepas tu dating dengan pakwe main pukul2 . Kesian aku tengok pakwe dia tu . Pukul kalau setakat main tampar2 tu macam normal lah . Pukul macam nak bunuh pakwe sendiri ape story ? Kadang-kadang kes macam ni lah 'couple' tu sangat jarang berlaku dalam hidup aku :) 
Aku kalau keluar , aku pegang satu kata je . I don't give a Fuck what people say . Aku kadang-kadang jalan kengkang , tapi I don't give a damn . Jalan membongkok , I still don't give a damn . Tapi aku tak berapa selalu lah jalan membongkok . Lepastu , aku suka nyanyi tak kisah lah aku kat mana . Bila mood aku nak menyanyi tu , aku nyanyi aje . Top fovourite ; Someone Like You by Adele :O And , at home , I'm boyish . I play video games , seluar jeans simpan sampai satu minggu baru basuh , seluar pendek , terkangkang depan tv . And I'm hungry when I get bored . Or I do weird stuff like . . . 

and sometimes , when i pissed off with something and don't know what to do . . .

and of course i don't even want your opinion and nags . . .

AND I LOVE TUMBLR ! 



No comments:

Post a Comment