Saturday, December 31, 2011

Kenapa aku Single ?

Hye ! So , tadi ada orang tu tanya aku apesal aku suka dok hidop menyingle ni . Hehe . Aduhaii , kawan . You asked the wrong question to the wrong people eyy . So, ini jawapannya :
Kalau ada couple, aku cuma ingat dia je . Takboleh ingat lelaki lain . Tapi kalau single, tengok lelaki mana pun takde siapa marah . And then , jadi Stalker terhebat . 
Kalau ada couple, aku rapat dengan dia je . Kena nampak ayu je depan dia . Kalau single, aku rapat dengan best friends aku . Boleh gelak2 macam orang kurang khasiat . 
Kalau ada couple, mesti ada gaduh . Kalau single, the only thing you think about is your bestfriends and a list of Fun things .
Kalau ada couple, makan depan dia kena elok2 . Kalau single, makanlah macam Shrek pon takde sapa kisah . 
Okay, dah . Tu je . Bye2 .

p/s : Jodoh tu bukan kat tangan aku . Kalau aku cari , kalau bukan jodoh pun , sia-sia je . So, biarlah dia datang kat aku randomly :D

No comments:

Post a Comment