Friday, January 13, 2012

Friday !


Hello . Hah ! It's FRIDAY ! Yay . So , hari Jumaat yang mulia ini aku nak story sikitlah pasal apa jadi dekat sekolah tadi . Tadi kan ada mesyuarat koko . First2 aku pergi Kelab Fotografi tu . Sebelum apa-apa aku nak cakap yang semua benda aku masuk mesti nak ada bitches tau . Sedikit benci . Okay , sambung balik . Aku pergi Kelas 8 . Kelas apa tu pun aku taktahu . Aku pun duduk situ dengan takde maya . Aku duduk sebelah Nurinn . Wani dekat depan kitorang . Lepas habis tu , pergi permainan pulak . Aku Bola Baling :D Lagi ramai bitch tahu ? Aku takfaham betul tau . World would be so peace without bitches . Takpelah aku sambung balik ni . Okay ? 
Then , dah pilih2 aku pergi kadet polis pulak . Kat situ ramai jugaklah kawan . Dekat Kantin tahu ? Aku tak dengar apa cikgu cakap . Dia pergi dekat meja belah sana je . Aku ngan kawan2 aku berbual je lahh . Hish -.- Ok . Lepas tu , aku tgk semua orang pun dah bangun , aku pun dah lapar , terus je lahh rehat . Walaupun aku tahu itu bukan waktu rehat . Hewhew . Lepas rehat , BM ! Boring gila . Aku taktahu lah kenapa aku tak suka BM . Even kalau Farid Kamil yg ajar aku BM pon , aku rasa aku tak boleh nak suka BM tu . What a good thing Farid Kamil nak ajar aku BM . Hehehe . Lepas Bm , Science . Satu ape pon aku rasa tak masuk otak . Aku macam blur gila masa tu . Apa yg aku dapat tangkap , Light decreases the rate of Transpiration . Tu je . Sepanjang one whole period . Then , BALIK ! Balik rumah tgk atok dah ada dekat rumah . Biasanya , dia bawak aku pergi Jusco or Taman Daya terus . Tapi hari ni tak sebab aku bagi tahu esok aku ada hari terbuka . Cool kan ? -.-
K lah . I better get going now . Dah pukul 4.40 petang . Nak p solat jap then , sambung balik Internet ! 


Btw , aku dengar Nazmi Faiz korang tu dah ada girlfriend baru ? Lawa pulak tu . Poor Nadia . Kan ? Aku bukan nak cakap apa . Aku just taknak dia tu jadi macam Khairul Fahmi tu . Karang gosip memanjang . Aku siap cakap dia playboy lagi . Sorry . Hehehe . Oh , and , goodluck lah kpd Harimau Muda nanti ehh . I REALLY hope korang layak ke Olympic . Walaupun macam dah takde harapan . Tapi , I will always pray the best for Malaysia , ehh ? Muah2 . 

Lin Dan kalah eh . Taktik tu . Steady Chong Wei .

Oh , last last . Gambar kat atas tu , memang tak ada kena mengena pun . And , monkeys are cool . Aku tak tahu tu apa tapi macam spesis monyet .

Ok . Bye :D 

2 comments:

  1. syahira sayang... the more the intensity of light, it will increases the rate of transpiration... melayang mana tadi masa tcher tgh mengajar?

    ReplyDelete
  2. Melayang g Italy dahh . Wahaha . Sorry lew . Dekat makmal tadi macam tak dpt concentrate . Padahal fatin , khaliesah ngn nurinn lek je .

    ReplyDelete