Sunday, January 22, 2012

*terharu*

So , hello ! 
Aku nak story siket ni . Masa tu , aku lukis gambar Syahrul Azwari . Nak kata minat dia , bolehlah . Minat gitu2 je . Aku lukis dia , sebab mula-mula igt muka dia senang nak lukis . Heheh . Rupanya , takdelah senang mana . So , ini hasilnya . 


Okay , fine . Aku tahu aku tak sepandai mana pun nak lukis muka orang ni . Aku paling benci bila nak lukis mulut orang . Mesti cacat jadinya . So , untuk tidak mencemari muka Syahrul yang sangat suci ini , aku oun tampal itu kertas hijau . Sebab kertas lukisan tu dah koyak aku asyik padam je . Heheh . Then , aku letak kat Twitter . Siap mention dia lagi . And . . .


Tadaa . Dia Retweet aku beb . Hahaha . Ni yang bangga taktentu pasal ni . Terharu gila aku kat sini . Tapi , dia takde pon cakap Thanks ke , Lawanya kau lukis ke , I love you ke . 
Dia Retweet je -.- Tak pelah itu sangat memadai . Hehehe . 
Sebenarnya , aku 3 hari tunggu dia retweet tau . So , hari dapat tengok dia RT aku , aku rasa macam nak tampar-tampar pipi aku . Cehh , macam mimpi pulak . 
Okaylah . Aku taktahu nak buat apa sekarang ni . 

Happy Chinese New Year to all my Chinese friends :D Nanti naik sekolah bawak limau banyak ehh . Heheh .  Waa sudah dapat satu angpau ! 

*Me Gusta



No comments:

Post a Comment