Monday, January 2, 2012

Titanic

Okay . Aku baru je lepas tgk cerita Titanic tadi kat Astro Ria . Aku baru tgk 2 kali cerita tu . Tapi kan , banyak yang dia potong dari cerita asal . Masa part dia 'berprojek' tu pon pegi cut . Haha ! 
So , lepas tengok cerita tu pon menyampah jugak sebenarnya . Aku pelik betul dengan staff Titanic tu . Kenapa dia pagarkan yang third class passengers ? Tak de adab . Ada sorang tu siap bunuh diri lagi . Sedih weyh aku tengok cerita ni . Aku rasa cerita ni lagi sedih daripada cerita Ombak Rindu tu . Memanglah . 
Tahu tak apa aku pikir bila tengok cerita tu and masa Jack dah nak mati ? 
Rose sepatutnya tepi sikit then Jack boleh duduk sama atas papan or pintu or whatever it is . Then , Jack could survive and live happily ever after . 
How can THIS MAN 
be dead in the story . He's brilliantly gorgeous . Period .

No comments:

Post a Comment