Sunday, February 26, 2012

Bila masa entah .

Assalamualaikum :)

Hai korang :D Aku ni dah jadi busy gila sekarang ni . Maklumlah , nak PMR *tangan di dada mata ke atas* 
So , hari tu aku stay . Aku tak ingat hari apa . Tapi aku rasa hari Selasa masa tu . Okay , aku ada kawad dpd pukul 2 sampai 3 lebih . Dalam masa yang sama , aku pun ada kelas tambahan pukul 2 sampai 4 .
Lepas habis kawad , lebih kurang pukul 3.45 , aku terus naik library nak pergi bilik audio . Dah habis kelas tambahan tu , aku , Fatin , Nurinn dgn Khaliesah pergi Sekolah Rendah . Duduk2 kat situ macam takde kerja lain . Lepastu , Nurinn balik . Aku , Fatin dgn Khaliesa pergi surau nak solat Asar . Tiba-tiba je hujan lebat gila . Masa ni , Khaliesah dah balik dah . Dia ada tusyen . Tinggal aku dgn Fatin . Bla3 . Aku cakap dgn Fatin nak pergi Sekolah Rendah sebab beg dekat situ , nanti basah . Lepastu , kitorang pun redah ! ! !

Dah sampai dekat Sekolah Rendah tu macam ramai orang lelaki . Aku amek beg . Mula-mula nak duduk situ diam2 . Tapi disebabkan orang-orang dekat situ annoying gila , aku cakap dgn Fatin taknak duduk situ . So , aku pun pergi dari situ . Tapi tak lalu bawah bumbung . Lalu luar bumbung . Tetibe . . .

Orang : Weh , lalu lah sini . Dah tahu hujan pergi lalu sana .
Aku : Aku orang Malaysia , memang suka mandi hujan .
Orang : Kau ni sama je dengan abang kau .
Aku : *senyap dan teruskan berjalan*
Orang-orang : Wehh , adik Amy kan ?! Anak Saleh eh ? Wei , anak Saleh !

Hmm , aku tak tahu bila masa entah aku ada abang bernama Amy dan ayah bernama Saleh . Tak paham betul aku . Dah lah confident gila aku ni anak Saleh . Padahal aku tak cakap apa-apa pun -.-

Tiba-tiba abang -.- Entah pape je .
Kbye . 

No comments:

Post a Comment