Tuesday, May 1, 2012

Rasa lega

Assalamualaikum :D


Aku baru berbual dengan Fatini . 1 jam lebih jugaklah . Aku call dia , dia yang angkat . Dia lagi terrer . Angkat2 phone je dengar suara aku macam nak nangis . Lepastu dah tahu yang aku tengah sedih . Cehh , macam tahu je kan :D Hebat awak buat magic . Hehehe .
Aku tak nak cite kenapa aku sedih . Aku rasa korang pun dah tahu . Aku nak cite betapa bestnya ada bestfriend jarak jauh ni . Korang kan suka cakap long distance relationships are sweet kan ? Macam tu lah aku ngan Fatini . Walaupun tak long mana distance itu . Tapi , aku rasa rindu sangat nak jumpa Fatini . Tadi dapat call dia rasa macam hilang beban aku . Bukan cite kenapa aku sedih je , dia siap cadangkan aku idea merepek dia tu . Hahaha ! 
Rasa kurang takut nak pergi sekolah esok . Aku mintak2 lah aku tak dimalukan esok . Mohon sangat2 . 

p/s: Kau buat orang kalau satu hari kau kena balik baru kau tahu .

No comments:

Post a Comment