Friday, May 25, 2012

Saya sayang Bibik


Assalamualaikum :D



Hye ! Okay . Aku nak cakap sikit ni yang Aku Sayang Bibik Aku :) Dia lah yang hari-hari masakkan untuk aku , gosokkan baju aku , teman aku dekat rumah . Aku tak boleh bayangkan kalau bibik balik kampung forever . Masa akhir tahun lepas bibik balik kampung tau . Pergh sedih siot . 
Tahu tak bibik aku ni sporting tau . Dia simpan rahsia aku , aku simpan rahsia dia . Hahaha ! And , bila mak ngan ayah aku balik lambat , bibik aku lah yang teman aku tengok bola . Lepastu bibik aku yang terlebih extreme . Hahaha . And , hari-hari dia mesti masakkan sup tau . Aku wajib makan . Sebab sup dia sedap dan berkhasiat ! 
Lagi , bibik aku sanggup hantarkan raket badminton ke sekolah masa tu . Hehehe . Aku ni teruklah . Dia pun selalu mintak tolong aku baca kan message dia sebab dia sekolah sampai darjah 2 je . Tapi kalau bab mengira duit ni , dia lah paling laju . Hahaha !
Aku sayang kat dia sangat sebab dia take care aku macam anak dia sendiri . Well , mak ngan ayah aku kerja . So , dia lah part time jadi mak ngan ayah aku . Hehehe .

I lebiu Bibik !

No comments:

Post a Comment