Saturday, August 4, 2012

Kawan :D


KAU CERITALAH . OKAY . AKU DUDUK DIAM2 . LEPASTU KAU BAYANGKAN KAU TENGAH CERITA DENGAN DINDING . TAK PAYAH MALU . 

Hehehe . Sorry tak bagi salam . Assalamualaikum :) 


Nampak tak tulisan warna hijau tu ? Hmm , itu Nurinn yg tanya . Masa tu . Dia nampak aku nangis masa kat kantin . Dia , Fatin dengan Khaliesah . Diorang kalau nampak aku lain macam sikit diorang dah syak something . Aku tak boleh nak sorok apa2 tahu tak ? Tapi , ada benda yg aku pandai kalislah . Hehe . 

Dah banyak masalah yang aku hadapi . Diorang lah penyeri hidup aku . Before aku keluar sekolah rendah , Fatini peneman setia aku . Tapi sekarang sekolah pun dah lain-lain . Dua-dua makin busy . Tapi , kalau sekali jumpa tu , memang banyak benda aku cerita . 

Aku paling banyak cerita dengan Fatin . Dia ni perahsia . Lepastu pelupa . So , aku suka cerita dengan dia and aku percaya sangat2 kat dia . Yang masalah luar jangkaan tu memang aku bagitahu dia lah . Hahaha ! Luar jangkaan . Ceh , macam besar je masalah aku tu xD Aku rasa lega bila dah cite kat dia . Dia pon banyak story dengan aku . Hehehe . 

Nurinn ngan Khaliesah enn . Diorang suka buat aku ketawa . Hahaha . Aku tengah sentap-sentap pon diorang buat aku gelak . Tapi kalau korang gaduh2 manja mesti rasa macam World War . Hahaha . Korang pun selalu ada untuk aku . I hope you'll always be there like I will :D 

Oh , and , aku ada sorang kawan ni enn . Nama dia Shirah enn . Kita selalu gosip kat Twitter ngn Skype enn ? Aku harap kau tabah walau sakit mana hati kau . Aku selalu ada untuk kau . Kalau kau tengah sedih , kau cite je kat aku . Aku sanggup pause game kat PS2 tu demi dengar masalah kau . Kita solve benda tu sama-sama . Kalau tak dapat solve pun , at least kau rasa lega bila dah cerita . Kan kan ? Hehehe . And , aku nak kau tahu yang ramai lagi lelaki kat luar sana yang selayaknya kau dapat . Hehehe . Peace :D 

Aku rasa beruntung sangat ada kawan macam korang . Aku harap , kita boleh macam ni sampai bila-bila . Tahun depan Nurinn pindah KL . Haihh . Nanti kalau aku g KL aku cari kau sampai ke lubang cacing , fahhaaammm ?! *gaya macam masa teknik menjawab geo tu* Kalau in case kita dah terputus hubungan , aku cari korang sampai mati . Lepas tu , bila aku jumpa , aku gigit telinga sorang2 . Sape suruh lost contact . 

p/s : Jantung aku hampir terkeluar tadi . Fuhhh ~ 




No comments:

Post a Comment