Saturday, August 11, 2012

Crush

warning . entry kali ni lain daripada lain sikit . really not me .
agak-agak rasa meluat takyah terus baca . 


Assalamualaikum :) *senyum terpaksa*



Hai semua orang :) Ape khabar ? Macam mana trial ? Susah gila kan ? Aku faham . Aku pun jawab rasa sampai nak muntah-muntah . Sebenarnya lah kan , aku nak cerita pasal crush aku . Tapi tak bagitahu nama lah . Cari pasal tu kalau aku bagitahu nama . Hehehe . 

Aku yakin semua orang dalam dunia ni mesti ada orang yang dia minat . Takde ? Oh , malunya . Takpe . Yang penting sekarang ni , aku nak cakap aku ada . And aku tak selalu sangat stalk dia . Kalau aku stalk dia pon tak sampai seminit . Sebab apa ? Adalah sebabnya . Tapi kan . Aku ni jenis suka pilih crush yang ada girlfriend . Jealous memang jealous . Tapi , dia bukan kita punya . Lagipun sebab aku takut kalau aku ada crush takde gepren ni , nanti aku TERletak harapan yang tinggi . Takpasal-pasal frust mengentut aku . Kan ? Hehe . 

Ternyata crush aku ada crush dia sendiri -.- *amek pistol tembak mati* Tapi , tak kisah kot . Siapalah aku nak dibandingkan dengan crush dia yang cun melecun tu . *cakap sambil tengok awan di bawah hujanan kelopak bunga sakura* -.- Eew .

Setiap hari aku bukak FB nak tengok dia online ke tak . Kalau dia online nanti aku bukak chat . Tapi tak send apa-apa pon . Haha . Aku kan bodoh -.- Aku tak pernah sekali pun cakap dengan dia . Kenapa ? Adalah sebabnya . Aku malu dalam masa yang sama aku takut . Kot . Macam gitulah . Hmm . . . *amek pistol tembak mati sekali lagi* 

So , itu je lah kot aku nak share dengan korang . Mohon jangan gelak . Aku pon boleh ada crush okay . Setakat crush je lah . Boyfriend tunggu lagi 5-6 tahun . Bak kata mak aku , aku kan anak sulung kena tunjuk contoh yang baik kat adik-adik . Belajar dulu baru nak boypren2 ni . Tapi , hakikatnya adik dah langkah bendul aku dulu *amek pistol air tembak adik* 

*nyanyi* Aku suka dia ~ *ala-ala Ainan Tasneem tapi suara macam tertelan halkum* 

p/s : Cinta tak semestinya memiliki . Tengok dia bahagia dah cukup :) 

Asal aku jiwang sangat ni ? Eew . *amek baseball bat belasah sampai pengsan*

Btw , aku baru lepas sahur . Teehee .


1 comment:

  1. Never mind my friend. Everybody love somebody. Kalau dah suka, semua yang kita buat rasa bahagia tapi bodoh >.< kekeke.. love:hantu:P

    ReplyDelete