Tuesday, November 13, 2012

Cutiiiiiiiiii ~







Assalamualaikum :)

Yay yay cuti sekolah ! Yay yay ! *pegang lolipop sambil lompat2 atas bukit yang menghijau* Semua sihat? Tak? So, segeralah g farmasi terdekat beli minyak yu yee cap limau dan minum satu hari satu sudu lepas lunch , okayy ? Bagus . So, macam mana cuti ? Best ? Aku ? So far so good ;)

Minggu pertama cuti aku habiskan masa aku kat sekolah . Masa ni orang tengah SPM . Wahaha . Aku memag suka menyebok-nyebok sekodeng diorang periksa . Hahaha . Seghonok tau . Boleh tengok wife aku amek exam . Tapi dia dalam dewan aku tak nampak . Aku duduk bilik kaunseling , boleh nampak kelas yang dekat-dekat situ je lahh . Hehehe .

Oh, lepastu hari-hari aku lepak rumah Fatini . Kadang-kadang kalau abang dia tak guna motor , Fatini bawak aku round2 . Yelah , aku ni kan tak reti bawak motor . First time bawak pon jatuh tergolek . Haha , takpe , nanti belajar lagi . And , masa tu aku g Jusco Tebrau City tengok cerita Hotel Transylvania dengan budak2 ni . Wehehe . Best tau .

Jumaat lepas aku g teman si Hidayah buat rebonding . Rebonding kan lambat enn , aku pun cut and wash je lahh . Hehehe . Tengah tunggu minah ni siap rebonding , aku , Fatini ngan adik siap g Station One lepak2 minum air . Kesian dekat waiter tu konfius tengok kitorang . Dia punya alas cawan tu jenama arak , aku pun letak tepi benda alah tu . Aku cakap kat Fatini ngan adik 'Jangan! Kira subahat ni.' Orang tu dengan segala konfiusnya amek balik alas cawan tu . Aku gelak je depan dia xD Nampak kampung ke ? Mampus kau lahh . Dah tu , tgk Hidayah belum habis lagi , kitorang tinggalkan dia xD Kitorang g Jusco kejap . Hahaha . kesian Hidayahh ;)

Ok ok dah ! Hari sabtu pulak Malys suruh aku teman dia tapi masa tu aku demam . Dengan segala hormatnya aku tidur pukul 2 sampai 5. Extreme tak ? Muahahha . Tapi hari ahad tu Malys ajak agi , sebab semalamnya aku tak pergi , hari ahad tu aku pergi . Jumpa Fariz . Muka sumpah sebijik cam Kerol . Aku kesian kat dia sebab boring keluar dengan kitorang . Fariz , kalau kau terbaca post ni , aku mintak maaf sangat2 . Aku tahu kau boring kan ? -__- Maafkan kami . Lol . Lepastu , kitorang tgk cerita Istanbul Aku Datang . Tomok comeyy ahh . Hahaha . Ingatkan lepas tgk wayang tu nak balik terus , tapi diorang ajak kitorang lepak dulu , aku pun amek kesempatan shisha ngan diorang . Kitorang budak baik balik awal . K . Lol . Pukul 10 lebih jugak aku smpai rumah .

And esok ! Aku nak g roller skate dengan pakwe2 aku . Muahahhaa ! Bye ;) Beg duit makin nipis niii . Hehehe .

p/s : gambar tu kan , aku cepat2 tukar baju takut kantoi . lololol .  

No comments:

Post a Comment