Wednesday, December 26, 2012

Lepas ni tak de dahh

Assalamualaikum x)

Hye semua . Tibalah saat-saat yang kita paling taknak . Minggu depan sekolah -_- *hentak kepala atas blender* Aduhaii . Aku dahlah dalam dilema ni . Kalau dapat tawaran teknik tu nak g ke tak . Mohon tak dapat . Tapi kalau takdapat , aku nak amek sains tulen ke lukisan kejutureraan . Cita-cita aku memang ke arah lk . Tapi ... aku tak biasa ahh environment duduk dengan kelas tu . Nanti aku malu . Hahaha xD K merepek . 

Takpe . Tu pikir nanti . Apa yang kita kena pikir sekarang adalah lepas ni takde dah nak buat benda2 cuti ni . Benda-benda cuti ? Pon boleh . Lepas ni takde dah nak tidur pagi-pagi buta . Takde dah nak bangun tgh hari ke ptg ke . Takde dah nak tweet 24/7 . Takde dah nak jalan-jalan lagi . Takde dah duduk rumah macam orang kurang siuman .

Lepas ni kena tidur awal . Sebenarnya tak kisah pun nak tidur awal ke tak . Yang tak best kena bangun awal -_- Oh , perit . Lepas tu nanti kena ngadap homework yang aku yakin 146.98% sangat berlambak . Lepastu  takboleh nak keluar jalan-jalan malam-malam macam orang gila . Nanti mulalah stay sekolah sampai maghrib . Tetibe teringat lagu Farah dengan Aie 'Dah nak Maghrib' lolss . Hahaha xD 

Tapi kan , tadi aku g sekolah aku tengok semua tempat aku teringat semua senior form 5 aku . Tahun depan diorang takde . Alaaa . Boring ah gini . Takleh kacau-kacau xD Kerja aku ni asyik kacau orang je . Macam takde keje lain . 

Tahun depan kena focus . Yelah , anak sulung kan xD Mummy , Ayah , tunggu lama sikit . Nanti kakak dah besar mummy ayah mintaklah ape je . Kakak tunaikan . 

Oh, and . Aku takde crush dah xD And not looking for one . Cukuplah hati aku ni rasa macam kena cincang2 dengan pedang samurai . hohoho . 

No comments:

Post a Comment