Saturday, January 26, 2013

People come and go

Assalamualaikum :')

 


Dalam banyak-banyak entry aku , entry ni lah yang paling sedih aku nak buat . Cubalah korang bukak mata korang tengok tajuk entry ni puas-puas . Ada orang yang bermakna dalam hidup aku akan pergi . Bukan selama-lamanya tetapi sementara . Ecceeeeewaaahh xD omg . Dah boleh buat novel Setia Hujung Nyawa versi aku yang diberi tajuk Setia Hujung Tanduk . Ok , kelakarnya -.-


Dalam entry ni , aku ceritalah kisah perit aku putus cinta . Tu yang tajuk dia sangat drastik tu . Cehh . Bercinta pun belum nak putus . Gelilah . Hahaha . Takdelah . Korang pun tahu kan yang aku ni dah Form 4 kan ? *angkat kening* Berlagak gila xD So , macam takde kena mengena je kan ? Tunggu . Jangan nak pepandai buat spekulasi yang sinis menyinis tu . Sebenarnya kawan-kawan aku ramai pindah SBP :'( Sedihlah . Dah 3 tahun ketawa bersama , menangis bersama , kubersumpah harap kita makan aiskrim pun bersama . Menangis Malique baca entry aku dok memutarbelitkan lagu dia yang indah mindah tu .


Nanti aku rindulah nak tengok perangai-perangai pelik diorang ni . Aku rindu nak reject Khaliesah nanti . Nak tengok Miok flip hair . Nak tengok Zarep ngan Nashwan bising-bising dalam kelas . Nak terserempak dengan Kerol kat Jusco . Semualah . Yang lain pun sama :'( Khaliesah tu dahlah dulu tak ingat aku satu tadika dengan dia . Kfine . To Xareypp , nanti kalau dah besar aku terserempak dengan kau pastu aku buat-buat tak kenal kau then aku tanya 'Kau sape ?!' Kau tahu kan kau wajib jawab 'Aku Amirul Zarif' ?! Kalau tak , aku pijak kaki kau pakai high heels aku . Ceh . Bajet je aku nak pakai high heels xD Gelilah . Lepastu kalau aku buat homework malam-malam nanti mesti aku teringat buat homework Bio n Addmaths ngan Nashwan xD Kau kata aku selayaknya jadi cikgu bukan architect kan ? Hahaha x) Kfine .



Aku just harap korang takkan lupakan aku . Sampai bila-bila . Ceh . Tacing jap xD Hahaha . Nanti kalau korang dah kat sana jaga diri bebaik . Jangan terlibat dengan gejala pembulian mahupun kegayan . Paham maksud aku ? K tak paham dah . Kalau ada orang buli , kau buli balik . Tunjuk kat dorang budak Desa Skudai bukan calang-calang xD Ceh , bajet gangster pulak . Aku kat sini yang setia dengan sekolah idaman malaya ni akan sentiasa doakan korang berjaya . Caiyok xD I Love You All . Peeeeeewwiiiiiittt *ala-ala Amy Search*




Kat sana jaga diri elok-elok . I'm gonna miss you guys :'D Khaliesah punya post kena special .



No comments:

Post a Comment