Saturday, February 9, 2013

Lost a part of me

Assalamualaikum :')

Sedih gila nok x( Adui . Pedih di sini *tunjuk hati* Ingat Fatini ? Kalau tak ingat pelisslah . Pelis . Sila angkat kaki dari sini . Cewahh . Takde ahh . Hahaha xD Haih . Fatini dapat MRSM . Rabu ni dia pergi . Hmm :'( Kali ni sedih tahap mak bedah pecah rumah .

Beratnya hati aku nak biarkan dia pergi :'( Semalam aku nangis gila-gila babeng . Rasa macam dunia ni dah berakhir . Cehh . Hahaha xD Ingat lagi masa aku Form 1 . Fatini dapat sbp . Pun aku sedih gak . Dia ngan Rozaireen boleh tinggalkan aku sorang2 terkontang-kanting macam orang kurang kasih sayang kat situ . Haiiishh . Sedih .

This time bila Fatini pergi , aku dah takde tempat nak menumpang kasih . Rumah dia kan jadi tempat aku berteduh bila lari rumah untuk sementara xD Kat dialah aku cerita semuanya . Dialah yang banyak sangat tolong aku . Aku banyak berhutang jasa dengan dia :') Dia jugaklah yang selalu ingatkan aku pasal solat 5 waktu :') Baiknyaaaa lahaii awak ni kan x) Apa yang awak buat selalu buat kita ketawa . Mestilah kan . Bila ngan awak , mestilah ketawa . Kalau tak ketawa tu lainlah jadinya xD Kalau aku marah kat sorang budak , dia pun marah jugak . Samalah kalau dia benci sorang budak , aku pun jadi benci budak tu xD

Fatini sayanggg , nanti awak kat Pontian tu jangan lupa kita eh ? Jangan lupa insiden kita jatuh pokok serai masa awak ajar kita naik motor tu xD Lepastu , belajar elok-elok . And , usha-usha kan mamat handsome untuk kita . Dekat sekolah desa skudai tu memang lah ada jugak kan yang handsome , tapi hari-hari tengok dah boring dah xD Nanti awak balik kita jumpa ehh ? Kita lepak sampai pukul 3 4 pagi baru balik xD Lepas tu , bila habis SPM , kita g vacation yang best-best , takde sape pun tahu . Barulah romantic kan ? Hehehe . Nanti tepon2 ehh ? I'll miss you .


*2009*

*2012*

It's hard to know that your bestest friend in the whole universe is no longer by your side:'(



No comments:

Post a Comment