Monday, November 4, 2013

To be fucking honest

Assalamualaikum ;)



Aku sebenarnya tahu korang rindu aku. So, terimalah gambar muka eksaited aku dengan budak dua ekor keat belakang tu . Lol . 

Kenapa entah aku tiba-tiba nak mengunjung ke belog yang dah dibiar terbengkalai macam Kemayan City tu . Ekceli , aku ni macam ada penyakit . Penyakit datang tiba-tiba . Cer lah korang tengok tajuk tu . . . So what I cursed ? What ? Censorship ? Like typing fvcking or f*cking will make a difference -.- 

Tapi itu bukan motif sebenar aku nak habaq kat u olls ni. Sebenarnya aku ... rindu . *penyakit datang* And to be very honest , our school had really changed , so is my life . Aku rindu ayahanda . Walaupun aku tak pernah menjadi yang terkandung dalam ingatan ayahanda , aku tetap merindui keberadaan dia kat sekolah tu . Despite not to high curricular achievements, he makes the school happy . Korang perlu tahu betapa lainnya sekolah dahulu dan sekarang . 

Bila penyakit aku datang, mulalah aku merayap ke youtube cari video kawad kadet polis sekolah kita tercinta tu . Who would know tgk video kawad pon boleh nangis . Lol . Syahira is being pathetic . Aku rindu kak nik . I really missed her being around. Rindu bila bertembung kat sekolah ke , masa ada ceramah motivasi f3 ngan f5 ke . Everything lah . Tahun ni masa kak nik datang tengok2 kitorang kawad , aku rasa terharu . Lagi terharu nak nangis golek2 atas dataran bila kak nik command . Aww . 



Mana nak dapat seniors macam Kak Nik lagi ? Yang kononnya jadi isteri aku and Nurinn anak aku xD Dahlah Kak Nik tahu crush kita siapa . Malu ahhh ! Malu gila nak mati . Hahaha xD

No comments:

Post a Comment