Monday, March 9, 2015

Hi guys :)

Wow. Macam dah lama tak blogging. Ceh, cam ada pulak org baca. Nywaayyyyyssss... I'm 18 now (yknow, if anyone was wondering) and aku baru amek result SPM masa tu. Wow. Like, wow! Alhamdulillah lah aku dapat lebih dpd apa aku sangkakan. Tapi aku malas ah nak cite pasal SPM kan. Dah habis sekolah buatpe nak bising2 lagi kan. Dah besar kan. Dah tak cite dah pasal sekolah ni. Lame. Ugh.

So, sebenarnya nap cite apa ni? Sebenarnya nak cite what did I do right after my last paper (LK-tak habis jawab sbb masa tak cukup), well mestilah aku balik rumah tidur kan. Sebenarnya bila diorang dah habis pekse bio lagi aku dah merdeka sebenarnya. I don't give af actually. Then, we had bbq kat rumah shira. Lol. Aku ngan nurinn jadi bbq-er paling berjaya :') #friendshipgoals. So kitorg tak makan sangat. Sibuk dengan grill dengan kipas dengan sotong tak cukup masak. uhh. Makan jela.

A few days later aku, tini ngn nor g cari kerja. Kitorg ken reject memanjang. And to those people who said that you wanted to call us, f u. Last2 kitorg fed up so kiting teruskan jela menganggur. Then, we worried abt our future a bit. Sebab we know yg kitorg ni sengal so takut nnt dah besar kitorg takde life lepastu merempat tepi jambatan. Coincidentally, tini got interbiu for apa tah. Well, at least we know that one of us will not live under a bridge. Then, tini go kursus for 6 weeks. Hmm.. sambung lagi sedih duduk rumah mengaggur with nor.

Sampailah kitorg dapat results SPM masih lagi membusuk kat rumah. And... til now pun membusuk lagi. Kalau tak kenapa update blog kan xD hahhahahahahahha k. Well, skrg ni tgh apply2 scholarship lah bagai. Uh. Adulthood sucks. Rindu nak sekolah..... nah!!! Hahhahahahhahaha k. Sian adik2 I kena mereput kat sekolah. Harharhar.

p/s: aku dah dapat lesen so yeah, takde lah lifeless sgt aku ni dok ambik adik balik sekolah. Lol. Kbye. 

2 comments:

  1. Hi syahira! Okay, i was going through blogs talkin bout asasi sains palam. actually im 18 like you and will get admitted to palam. And i was trying to confirm whether theres anything the blogs say bout girls are allowed to not wear hijab there. As i scroll down the comments. You asked the same dilemma as i to some blogger. And i thought yeay i have a friend! So i clicked your name and here i am stalking your blog 😂😂 so hey, you pun dpt asasi sains palam eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye! Hm tu lah. At first i thought i'm going out free hair tapi sebab i fikir people can be skeptical so i berhijablah kat sana but i usually free hair bila keluar. btw, congrats dapat palam jugak. i got asasi kejuruteraan.

      Delete